keskiviikko 15. elokuuta 2012

Toimiiko ripsien kasvattaja? Testataan!

Kaikki eivät usko ripsien kasvattajien tehoon, eikä ihmekkään, onhan markkinoilla tarjolla monenlaisia lupauksia. BeautyLash ripsiboosteri on kuitenkin saanut vain kehuja, (okei yksi negatiivinen palaute on tullut siitä, että ripset kasvavat liikaa!) joten otimme sen testiin ja tarkempaan syyniin. Seuraamme kasvatusprosessin edistymistä viikottain.

BeaytyLash lupaa kasvattaa ripset luonnollisesti. Sen salaisuutena on Karibian koralli, joka auttaa karvaa pysymään kiinni pidempään ja siten kasvamaan pidemmäksi ja paksummaksi. Lupaus on, että kuuden viikon jälkeen tuloksena voi olla jopa 75 % pidemmät ripset! Tämä toimii samalla tavalla myös kulmakarvoihin, jos niitä haluaa tuuhentaa.

BeautyLash on turvallinen käyttää, sillä se on valmistettu Itävallassa tiukkojen EU-säännösten mukaisesti ja on silmälääkärien testaama.

Pidemmittä puheitta, tässä alkusysäys lähtötilanteesta ja päivitys ensimmäisen viikon käytön jälkeen. Testaajana on 23-vuotias Kaisu.

Kaisu kertoo:

"
Sain vihiä ripsiä pidentävästä tuotteesta ja oivan tilaisuuden lähteä testaamaan toimiiko se. Aluksi olin hyvin skeptinen, mutta kun tuloksia ovat kerta saaneet muutkin käyttäjät, niin pitäähän se kokeilla itse, että uskoo! 

Ensimmäisen viikon kuvasarjassa on näytillä lähtötilanne ja toisessa tilanne viikon käytön jälkeen. Joka aamu olen vilkuillut ripsiäni, onko havaittavissa mitään erityistä muutosta, mutta eroa ei vielä näy. Ehkäpä kärsivällisyys palkitaan :).Tätä on muuten todella helppo käyttää. Pientä sutia käytetään eyelinerin tapaan ja yksi sipaisu ripsien juureen riittää. Pakkauskin on tyylikäs <3P.S löydät Ilona Ihon myös FACEBOOKISTA
ja lähimmän BeautyLash jälleenmyyjän löydät täältä.1 kommentti:

  1. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tuloksia! :)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi aiheesta